Pogoji poslovanja

Svetujemo vam, da pred uporabo strani spletne trgovine pazljivo preberete spodaj navedene  Pogoje poslovanja. Z uporabo spletne strani biores.si izrazite svoje strinjanje z navedenimi pogoji. Biores d.o.o. si kadarkoli pridržuje pravico do spremembe pogojev.

Biores.si je spletna trgovina podjetja Biores, d.o.o. - v nadaljevanju ponudnik. Ob izvršenem nakupu, oziroma pravilno izpolnjenem obrazcu za naročanje blaga, vsak obiskovalec spletne trgovine biores.si postane hkrati tudi uporabnik oziroma kupec.

Načini plačila - plačilni pogoji
V spletni trgovini biores.si je omogočeno plačilo po ponudbi - s predhodnim nakazilom preko položnice plačate naročeno blago. Ko bo plačilo razvidno na našem računu, bomo blago v obljubljenem dobavnem roku odpremili preko dostavne službe na vaš naslov. Če pa ste v naročilu označili osebni prevzem, vas bomo kontaktirali za prevzem ko bo blago pripravljeno. Naročilo je v elektronski obliki shranjeno pri ponudniku, en izvod pa se pošlje kupcu preko elektronske pošte, po izvedenem uspešnem naročilu.

Cene in dobavni roki
Vse cene v spletni trgovini Biores.si so navedene v EUR in vključujejo davek na dodano vrednost (DDV). V primeru, da se cena artikla tekom obdelave naročila spremeni, vas bomo o tem obvestili. V takem primeru vam bomo po svojih najboljših močeh skušali zagotoviti ustrezno rešitev, ki bo šla v obojestransko zadovoljstvo.
Dobavne roke, ki so objavljeni za posamezne izdelke, predvidevamo glede na logistične podatke in podatke o zalogah iz naših izdajnih skladišč ali skladišč naših dobaviteljev, zaradi različnih dejavnikov na katere nimamo direktnega vpliva so možna odstopanja. Dobavni rok se lahko v času od oddaje naročila do pričetka obdelave naročila tudi spremeni, o čemer vas bomo takoj obvestili.

Postopek nakupa 
Kupec izbere željen izdelek in s klikom na "Na blagajno" dostopi do obrazca za naročanje tega izdelka. V obrazec kupec vpiše vse potrebne podatke in odda naročilo. Po oddaji naročila kupec prejme obvestilo/pogodbo po elektronski pošti ali telefonu in s tem je naročilo sprejeto v čakalno vrsto. Na tej stopnji ima kupec možnost preklicati naročilo preko elektronske pošte ali telefona. Napake, popravke ali dodatke k naročilu nam lahko sporočite po elektronski pošti biores@siol.net. V primeru uspešno oddanega naročila, se vam po oddaji izpiše tudi potrditveni tekst, če tega teksta ne vidite in hkrati ne prejmete potrditvenega emaila na vaš elektronski naslov, pomeni da je prišlo bodisi do tehnične napake, ali napačno vnešenih podatkov. Postopek lahko ponovite, ali pa nas kontaktirate za pomoč. 

Pravica do odstopa od nakupa, vračilo blaga , reklamacije
Vaše zahtevke za vračilo blaga bomo obravnavali individualno in pri tem v največji možni meri upoštevali vse razloge in okoliščine ter možnosti, ki nam jih zagotavljajo naši dobavitelji. 

Piškotki
Vsakemu uporabniku je ob začetku uporabe strani dodeljen piškotek za valuto in jezik in z nadaljevanjem uporabe spletne trgovine se smatra, da se s piškotki strinjate.
Vsakemu uporabniku je ob registraciji dodeljen lastni sejni poškotek za spremljanje nakupovalne košarice, ter spremljanje nastavitev, ki jih uporabnik aktivno vpisuje (primer: nastavitve razvrščanja rezultatov/vsebine, ...).
Piškotki ne beležijo nobenih osebnih podatkov.

Odveza odgovornosti 
Po svojih najboljših možnostih se trudimo zagotoviti ažurnost in pravilnost podatkov, ki so objavljeni na straneh. Kljub temu pa se lahko lastnosti artiklov, njihova dobavljivost in cena spremenijo tako hitro, da nam ne uspe popraviti podatkov na spletnih straneh. V takem primeru, vas bomo obvestili o spremembah in vam omogočil preklic naročila ali zamenjavo naročenega artikla. Vse fotografije izdelkov so simbolične in ne zagotavljajo lastnosti izdelka. 

Pravno obvestilo
Spletna trgovina Biores.si in vsi podatki in slike artiklov, ki so prikazani na spletni strani so zaščiteni z Zakonom o avtorskih pravicah in jih ni dovoljeno reproducirati  ali uporabljati, brez predhodnega pisnega dovoljenja. Blagovne znamke in logotipi priznanih podjetij so v njihovi lasti. 

Powered By OpenCart
BIORES spletna trgovina © 2024 | Izdelava: Peternet