Informacije o dostavi

Dostava po pošti (izvaja Pošta Slovenije)

Dostava se izvrši na naslov, ki je naveden ob prijavi ali naročilu. V primeru, da zaloga poide ali izdelka ni mogoče pravočasno dobaviti, vas bomo o tem nemudoma obvestili in predstavili ostalo ponudbo oziroma sporočili dobavni rok za naročene izdelke.

Strošek dostave se obračunan pred zaključkom naročila, tako da po opravljenem naročilu ni nobenih dodatnih stroškov. Cena dostave je vedno enaka, ne glede na težo paketa in se vedno informativno izpiše, ter prišteje tudi v spletni košarici, pred in ob oddaji naročila. Dostava velja za področje Slovenije. Za hitrejšo dostavo ali dostavo izven države Slovenije se je potrebno dogovoriti po telefonu oziroma elektronski pošti.

Dostava se vrši v dopoldanskem času, kar pomeni da je priporočljivo navesti naslov za dostavo, kjer bo prevzem dejansko mogoč v dopoldanskih urah – paket lahko pošljemo tudi na delovno mesto.

Osebni prevzem v enoti Biores (Podutiška ulica 46, 1000 Ljubljana)

Po predhodno oddanem spletnem naročilu, kjer ste za način dostave/prevzema označili osebni prevzem, bomo za vaša naročila blago pripravili v dogovorjenem dobavnem roku. Takoj, ko bodo izdelki pripravljeni, vas bomo o tem obvestili in se dogovorili za termin prevzema. Prevzem poteka na enoti Biores, Podutiška ulica 46, 1000 Ljubljana.

Powered By OpenCart
BIORES spletna trgovina © 2023 | Izdelava: Peternet